Retro Grill - Bicske

 
 
Retro Grill - Bicske - Online-Bestellung
Before you step on the menu, please make sure that the delivery within our area you want to order now
Select the district and the street, where are you would like to order

Shopping Cart

Caterer: Retro Grill - Bicske

Lieferadress:

Nyitvatart√°s
H - H: Z√°rva
K - Cs: 10:00-20:00
P - Szo: 10:00-21:00
V: Z√°rva
Closed
(Order taking: 10:00-21:00)
Delivery time: 45-50 perc
In our shop the following payment cards can pay:

Retro Grill - Bicske - Payment by card
Retro Grill - Bicske - Payment by card
Retro Grill - Bicske - Payment by card
Retro Grill - Bicske - Payment by card
Retro Grill - Bicske - Payment by card
Retro Grill - Bicske - Payment by card
Retro Grill - Bicske - Payment by card
Retro Grill - Bicske - Payment by card
Close

Kedves Vásárlónk!

Amennyiben √ļgy d√∂ntesz, hogy a rendel√©sedet `Online bankk√°rty√°s fizet√©s`-sel rendezed, akkor a k√∂vetkezŇĎket kell tudnod:

M√°r Maestro k√°rty√°j√°val
is v√°s√°rolhat az interneten!

Tisztelt Vásárlónk!

Web√°ruh√°zunk r√©sz√©re az OTP Bank Nyrt. biztos√≠tja a k√°rtyaelfogad√°s lehetŇĎs√©g√©t, biztons√°gos, SSL protokollt haszn√°l√≥ k√°rtyaelfogad√≥ rendszere √°ltal. Bankk√°rty√°s fizet√©skor √Ėnt √°tir√°ny√≠tjuk az OTP Bank fizetŇĎoldal√°ra, √≠gy a fizet√©s k√∂zvetlen√ľl a Bank √°ltal √ľzemeltetett, a nemzetk√∂zi k√°rtyat√°rsas√°gok szab√°lyai √©s biztons√°gi elŇĎ√≠r√°sai szerint mŇĪk√∂dŇĎ oldalon t√∂rt√©nik, √©s nem a web√°ruh√°z oldal√°n.

Az internetes √°ruh√°z az √Ėn k√°rtya-, illetve a m√∂g√∂tte √°ll√≥ sz√°mla adatainak, sz√°m√°nak, lej√°rati d√°tum√°nak semmilyen form√°ban nincs birtok√°ban, abba betekint√©st nem nyerhet.

K√©rj√ľk, k√©sz√≠tse elŇĎ k√°rty√°j√°t! A bankk√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ fizet√©shez az al√°bbi adatokra lesz sz√ľks√©ge:

 • K√°rtyasz√°m (A k√°rtya elŇĎlapj√°n dombornyom√°ssal vagy nyomtat√°ssal szereplŇĎ, 13-19 jegyŇĪ sz√°m.)
 • Lej√°rati d√°tum (A k√°rtya elŇĎlapj√°n dombornyom√°ssal vagy nyomtat√°ssal szereplŇĎ, hh/√©√© form√°tum√ļ sz√°m.)
 • √Črv√©nyes√≠t√©si k√≥d (A k√°rtya h√°tlapj√°n az al√°√≠r√°si panelen tal√°lhat√≥ sz√°msor utols√≥ h√°rom jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az √Ėn k√°rty√°j√°n nem szerepel ilyen k√≥d, a fizetŇĎ oldalon tal√°lhat√≥, erre vonatkoz√≥ mezŇĎt legyen sz√≠ves √ľresen hagyni!)

√Āruh√°zunkban az al√°bbi k√°rtyat√≠pusokkal fizethet:

 • MasterCard (dombornyomott)
 • Visa (dombornyomott)
 • American Express (dombornyomott)
 • Electron (nem dombornyomott) Ezen k√°rty√°k eset√©ben a kibocs√°t√≥ bank hat√°rozza meg, hogy lehetŇĎv√© teszi-e a k√°rtya internetes haszn√°lat√°t. Amennyiben az √Ėn Electron k√°rty√°j√°t kibocs√°t√≥ bank enged√©lyezte az interneten val√≥ k√°rtyahaszn√°latot, √Ėn term√©szetesen fizethet k√°rty√°j√°val internetes √°ruh√°zunkban. Pontos inform√°ci√≥√©rt k√©rj√ľk, forduljon a k√°rty√°j√°t kibocs√°t√≥ bankhoz! Az OTP Bank √°ltal kibocs√°tott k√°rty√°k term√©szetesen elfogadhat√≥k.
 • Maestro Az OTP Bank internetes fizetŇĎfel√ľlet√©n b√°rmely bank √°ltal kibocs√°tott Maestro k√°rtya elfogadhat√≥. Az elfogad√°s felt√©tele, hogy az √Ėn k√°rty√°j√°t kibocs√°t√≥ bank is t√°mogassa a Maestro k√°rty√°k e-commerce tranzakci√≥kra t√∂rt√©nŇĎ felhaszn√°lhat√≥s√°g√°t. K√©rj√ľk, konzult√°ljon a bankj√°val!
 • OTP SZ√ČP k√°rtya

Az internetes k√°rtyaelfogad√°s biztons√°g√°nak tov√°bbi n√∂vel√©se √©rdek√©ben az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolg√°ltat√°st. A szolg√°ltat√°s l√©nyege, hogy a k√°rtyabirtokos r√©sz√©re a fizet√©sre haszn√°lt k√°rty√°t kibocs√°t√≥ bank megad valamilyen plusz azonos√≠t√°si lehetŇĎs√©get, amely a tranzakci√≥ sor√°n ellenŇĎrz√©sre ker√ľl, √©s egy√©rtelmŇĪen azonos√≠tja a k√°rty√°t haszn√°l√≥ szem√©lyt.

Amennyiben az √Ėn k√°rty√°j√°t kibocs√°t√≥ bankn√°l nem el√©rhetŇĎ a VbV/MSC szolg√°ltat√°s, vagy √Ėn azt nem ig√©nyelte, a fizet√©si folyamat nem v√°ltozik. A web√°ruh√°z √°tir√°ny√≠tja √Ėnt az OTP oldal√°ra, ahol megadja k√°rty√°j√°nak adatait (k√°rtyasz√°m, lej√°rati d√°tum, √©rv√©nyes√≠t√©si k√≥d), √©s megt√∂rt√©nik a v√°s√°rolt √°ruk/szolg√°ltat√°sok ellen√©rt√©k√©nek kiegyenl√≠t√©se.

Amennyiben az √Ėn bankja rendelkezik a VbV/MSC szolg√°ltat√°ssal, √©s √Ėn ezt ig√©nybe veszi, a fizet√©si tranzakci√≥ folyamata megv√°ltozik.

K√°rty√°ja adatait (k√°rtyasz√°m, lej√°rati d√°tum, √©rv√©nyes√≠t√©si k√≥d) tov√°bbra is OTP Bank fizetŇĎfel√ľlet√©n kell megadnia. Ezt k√∂vetŇĎen azonban a Bank automatikusan √°tir√°ny√≠tja √Ėnt a k√°rty√°j√°t kibocs√°t√≥ bank megfelelŇĎ oldal√°ra, ahol v√©gre kell hajtania az azonos√≠t√°si elj√°r√°st. A sikeres azonos√≠t√°st k√∂vetŇĎen a fizet√©si tranzakci√≥ folytat√≥dik, √Ėn √©rtes√≠t√©st kap a tranzakci√≥ sikeress√©g√©rŇĎl, √©s visszair√°ny√≠t√°sra ker√ľl a web√°ruh√°zi fel√ľletre. Amennyiben az azonos√≠t√°st nem tudja v√©grehajtani, a tranzakci√≥ sikertelen√ľl z√°rul.

www.otpbank.hu

06 1/20/30/70 366 6666 ‚ÄĘ 06 40 366 666

Az OTP Bank oldal√°n t√∂rt√©ntŇĎ sikeres azonos√≠t√°st k√∂vetŇĎen a bank z√°rolja a sz√°ml√°don a rendel√©s ellen√©rt√©k√©t, a bank jelzi a web√°ruh√°znak a z√°rol√°s sikeress√©g√©t, √©s visszair√°ny√≠t T√©ged a PizzaGigant web√°ruh√°z oldal√°ra, ahol t√°j√©koztatunk T√©ged a fizet√©s √©s a rendel√©s √°llapot√°r√≥l, √©s az ezt k√∂vetŇĎ √ľgymenetrŇĎl.

Sikeres zárolás esetén a weboldal továbbítja a rendelést az étteremnek.

Az étterem elkészíti a rendelést, majd kézbesíti azt. (Kézbesítéskor természetesen nem fizetsz a futárnak.)

A webáruház 3 munkanappal a rendelés leadása után véglegesíti a zárolási tranzakciót.

Reklamáció kezelés

A rendel√©ssel kapcsolatos esetlegesen a Te r√©szedrŇĎl vagy az √©tterem r√©sz√©rŇĎl √©rkezŇĎ reklam√°ci√≥k kezel√©s√©re a rendel√©s lead√°s√°t√≥l sz√°m√≠tott 2 munkanapot biztos√≠tunk, ezt meghalad√≥an nem √°ll m√≥dunkban azzal √©rdemben foglalkozni.

Az esetleges reklam√°ci√≥kat √≠r√°sban v√°rjuk port√°lunkon kereszt√ľl, vagy hivatalos e-mail c√≠m√ľnkre k√ľld√∂tt lev√©lben (ugyfelszolgalat@toolsite.eu). Az √≠r√°sban leadott reklam√°ci√≥val kapcsolatosan √ľgyf√©lszolg√°lati idŇĎben telefonon is tudsz √©rdeklŇĎdni.

Megrendelés lemondása

A megrendel√©st nem √°ll m√≥dodban lemondani, hiszen az √©tterem perceken bel√ľl elkezdi √∂ssze√°ll√≠tani √©s elk√©sz√≠teni a rendel√©st, az √©tel(eke)t.

Az √©ttermi partnereink fenntartj√°k a jogot, hogy indokolt esetben el√°lljanak a rendel√©s teljes√≠t√©s√©tŇĎl (pl √°ramsz√ľnet, miatt nem tudj√°k elk√©sz√≠teni az √©telt, vagy h√≥akad√°ly miatt nem tudnak fut√°rt k√ľldeni). Ilyen esetben term√©szetesen az √©tteremnek √©rtes√≠tenie kell t√©ged, √©s a web√°ruh√°z is minden tŇĎle telhetŇĎt megtesz, hogy t√°j√©koztatva l√©gy. Az √©tterem √°ltal visszamondott rendel√©s √©s nem teljes√≠tett rendel√©s eset√©n a - r√©szletek tiszt√°z√°sa ut√°n - feloldjuk a sz√°ml√°don a rendel√©s ellen√©rt√©k√©nek z√°rol√°s√°t, √≠gy t√©ged nem √©r k√°r.

FONTOS! Minden web√°ruh√°zon kereszt√ľl leadott rendel√©s eset√©n, l√©gy el√©rhetŇĎ az √°ltalad megadott telefonsz√°mon, e-mail c√≠men, sz√°ll√≠t√°si c√≠men.

Vitás esetekben a Ptk. szabályozásai mérvadóak.

Internetes ételrendelés - a Te ízlésed szerint!
ToolSiTE Kft.

A h√°zhozsz√°ll√≠t√°s √ľzemeltetŇĎje: Benke Ede E.V.

Székhely: 8083 Csákvár Kossuth u. 35.
Adószám: 46004271-2-27
Cégjegyzékszám: -

akinek megb√≠z√°s√°b√≥l a web√°ruh√°z √ľzemeltetŇĎje: ToolSiTE Kft.

 • Internetes √°ruh√°z
 • Webalap√ļ √ľgyf√©lmenedzsement
 • Automatiz√°lt adatk√ľld√©s
Sz√©khely: 5650 MezŇĎber√©ny FŇĎ u. 2. a. IV. em. 41.
Levelezési cím: 1149 Budapest Róna utca 120-122. III.em.
E-mail: ugyfelszolgalat@toolsite.eu
Adószám: 13824235-2-04
Cégjegyzékszám: 04-09-007242 Békés Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Payment by card
Close
AGB

Wer die auf retrogrillbicske.pgg.hu nutzbaren Dienstleistungen in Anspruch nimmt, unterwirft sich diesen Allgemeinen Geschäfts- und Nutzungsbedingungen und zwar unabhängig davon, ob er registrierter Benutzer ist oder nicht.

Der Anbieter, ToolSiTE Kft. betreibt die Internetdienstleistungsplattform retrogrillbicske.pgg.hu. √úber diese Plattform werden unterschiedliche Dienstleistungen registrierten und nicht registrierten Benutzern angeboten.

Prim√§rer Gesch√§ftszweck ist jedoch der Betrieb einer Kommunikationsplattform f√ľr Gastronomiebetriebe mit eigenem Hauszustellservice (im folgenden Anbieter genannt) und Benutzern. retrogrillbicske.pgg.hu erm√∂glicht dem Benutzer Bestellungen bei den auf der Website vertretenen Anbietern zu erfassen und den Anbietern zu √ľbermitteln, indem es die Angebote der Anbieter ver√∂ffentlicht, die Bestellung mittels entsprechender Software erm√∂glicht und f√ľr die Weiterleitung der Bestelldaten an die teilnehmenden Anbieter Sorge tr√§gt

Die Nutzung von retrogrillbicske.pgg.hu gilt als Ihre Zustimmung zur Sammlung und Nutzung Ihrer Daten durch Pizzagigant. Eventuelle √Ąnderungen dieser Nutzungsrichtlinien und Bedingungen werden unverz√ľglich hier bekanntgegeben und k√∂nnen jederzeit von Ihnen eingesehen werden.

Privatsphäre und Datenschutz

Pers√∂nliche Daten werden absolut vertraulich behandelt und ausschlie√ülich von Pizzagigant f√ľr die Gesch√§ftsabwicklung und f√ľr interne Mailings (sofern in Ihrem Benutzerprofil angegeben) benutzt. Die Daten werden von uns auf gesicherten Internet-Server gespeichert, wo sie sicher vor Fremdpersonen sind. Registrierte Benutzer erhalten von retrogrillbicske.pgg.hu einen Account, bestehend aus E-mail adresse und Passwort. Der Benutzer ist verpflichtet, diese Zugangsdaten sorgsam zu verwahren und vor dem unberechtigten Zugriff Dritter zu sch√ľtzen. Nur der registrierte Benutzer ist pers√∂nlich berechtigt, die auf retrogrillbicske.pgg.hu angebotenen Dienstleistungen √ľber seinen Account zu nutzen. Der Benutzer verpflichtet sich, es zu unterlassen, anderen Personen √ľber seinen Account zu erm√∂glichen, die Dienstleistungen in Anspruch zu nehmen.

Gewährleistung und Haftung

Die Benutzung von retrogrillbicske.pgg.hu wird ohne jegliche Garantie in Bezug auf Verf√ľgbarkeit gew√§hrt. Bei etwaigen Ausf√§llen des Service, insbesondere bei Ausfall der Weiterleitung an die Gastronomiebetriebe besteht keinerlei Rechtsanspruch.
√Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek
Close

A h√°zhozsz√°ll√≠t√°s √ľzemeltetŇĎje: Benke Ede E.V.

Székhely: 8083 Csákvár Kossuth u. 35.
Adószám: 46004271-2-27
Cégjegyzékszám: -

akinek megb√≠z√°s√°b√≥l a web√°ruh√°z √ľzemeltetŇĎje: ToolSiTE Kft.

 • Internetes √°ruh√°z
 • Webalap√ļ √ľgyf√©lmenedzsement
 • Automatiz√°lt adatk√ľld√©s
Sz√©khely: 5650 MezŇĎber√©ny FŇĎ u. 2. a. IV. em. 41.
Levelezési cím: 1149 Budapest Róna utca 120-122. III.em.
E-mail: ugyfelszolgalat@toolsite.eu
Adószám: 13824235-2-04
Cégjegyzékszám: 04-09-007242 Békés Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Céginformáció
Close
Gyakran ismételt kérdések
 • Mit csin√°l a ToolSiTE Kft.?
 • T√∂bbet kell fizetni, ha Interneten rendelek?
 • Rendel√©si folyamat
 • Probl√©m√°k, reklam√°ci√≥, szerzŇĎd√©s
 • Nem sz√°ll√≠t hozz√°m senki?
 • Elfelejtettem a jelszavamat.
 • K√©rhetek-e sz√°ml√°t, ha √©tkez√©si jeggyel fizetek?

Gyakran ismételt kérdések


Mit csin√°l a ToolSiTE Kft.?
A ToolSiTE Kft. 2006 √≥ta mŇĪk√∂dik. A weboldal seg√≠ts√©g√©vel megrendelheted eb√©dedet, vacsor√°dat az √©tteremtŇĎl, amely elektronikusan √©rtes√≠t√©st kap a rendel√©sedrŇĎl. Ezt k√∂vetŇĎen h√°zhoz sz√°ll√≠tj√°k a k√≠v√°nt √©telt. A ToolSiTE Kft. egyik esetben sem tal√°lkozik veled szem√©lyesen, mivel az √°rut az √©tterem k√©sz√≠ti √∂ssze √©s sz√°ll√≠tja ki.
Többet kell fizetni, ha Interneten rendelek?
Nem, a szolg√°ltat√°s ugyanannyiba ker√ľl, mintha azt telefonon vagy szem√©lyesen rendeln√©d meg.
Rendelési folyamat
Miért kell regisztrálni magamat?
A regisztr√°ci√≥ ahhoz sz√ľks√©ges, hogy a megrendelt √°rut pontosan sz√°ll√≠ts√°k ki hozz√°d. A k√∂telezŇĎ adatokat nem csak az internetes, hanem a telefonos vagy szem√©lyes megrendel√©s eset√©n is meg kell adnod.


Miért kell az adataimat megadni?
√Čtelrendel√©skor a kisz√°ll√≠t√°shoz elengedhetetlen√ľl sz√ľks√©ges egy pontos √©s visszah√≠vhat√≥ telefonsz√°m. Az email c√≠mre pedig a rendel√©srŇĎl visszaigazol√≥ levelet k√ľld√ľnk.


Mikor kapom meg a rendelést?
√Čtel h√°zhozsz√°ll√≠t√°s eset√©n a rendel√©st leghamarabb a sz√°ll√≠t√°si idŇĎn bel√ľl kapod meg, amelyet az √©tterem nyit√°s√°t√≥l vagy a rendel√©s felad√°s√°t√≥l √©rdemes sz√°m√≠tani.


Hova írjam be a címhez kapcsolódó plusz információt? (pl bejárat a sarkon)
Ezeket az inform√°ci√≥kat a c√≠m adatai k√∂z√∂tt √©rdemes felt√ľntetni. A megjegyz√©s a c√≠mhez rovatba √≠rjuk be.


Hogyan jelzem extra igényeimet?
K√ľl√∂nleges k√≠v√°ns√°gaidat √©rdemes a rendel√©s ellenŇĎrzŇĎ k√©pernyŇĎj√©n a megjegyz√©s a rendel√©shez rovatban felt√ľntetni!


Siker√ľlt-e feladnom a rendel√©st?
A rendel√©s felad√°s√°r√≥l √ļgy gyŇĎzŇĎdhetsz meg minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an, hogy megn√©zed azt a bel√©p√©s ut√°ni oldalon az "Kor√°bbi rendel√©sek" mutat√≥ inform√°ci√≥s blokkban.


Nem kaptam visszaigazoló e-mailt.
Ha feladtad a rendel√©st, akkor az e-mailt biztosan elk√ľldt√ľk. A kik√ľld√©s ut√°n a lev√©l elindul a postal√°d√°d fel√©. A k√ľld√©s ut√°n nincs hat√°sunk arra, hogy a lev√©l mikor fog meg√©rkezni a postafi√≥kodba. A rendel√©s felad√°s√°r√≥l √ļgy gyŇĎzŇĎdhetsz meg minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an, hogy megn√©zed azt a bel√©p√©s ut√°ni oldalon a "Kor√°bbi rendel√©sek" men√ľpontot.


Lemondhatom-e a rendelésemet?
A megrendel√©st nem √°ll m√≥dodban lemondani, hiszen az √©tterem perceken bel√ľl elkezdi √∂ssze√°ll√≠tani √©s elk√©sz√≠teni a rendel√©st, az √©tel(eke)t.


Hogyan tudom módosítani a bevitt adatokat?
Az adatbeviteli hib√°kat a "Szem√©lyes adatok " men√ľpont alatt tudod m√≥dos√≠tani.


Probl√©m√°k, reklam√°ci√≥, szerzŇĎd√©s
Késik a kiszállítás.
K√©rj√ľk, a ki√≠rt sz√°ll√≠t√°si idŇĎt 5-10 perc erej√©ig kezeld rugalmasan! Tapasztalatb√≥l mondhatjuk, hogy rossz idŇĎj√°r√°si viszonyok eset√©n a k√©s√©s a forgalom miatt term√©szetes. Ennek m√©rt√©ke 10-20 perc. Enn√©l jelentŇĎsebb k√©s√©s eset√©n a h√°zhozsz√°ll√≠t√≥ partnernek k√∂teless√©ge t√°j√©koztatni a fogyaszt√≥t. EttŇĎl f√ľggetlen√ľl ha megkeresed √ľgyf√©lszolg√°latunkat, akkor r√∂vid idŇĎn bel√ľl t√°j√©koztat√°st kapsz, merre j√°r a rendel√©sed!


SzerzŇĎd√©ses k√©rd√©sek
L√°sd √ĀSZF


Hol tudok reklam√°lni?
Reklam√°ci√≥val fordulj bizalommal √ľgyf√©lszolg√°latunkhoz! Minden nap 10-16 √≥ra k√∂z√∂tt telefonon √©s e-mailen v√°rj√°k jelentkez√©sedet! Azonnali probl√©ma eset√©n 1 √≥r√°n bel√ľl reag√°lunk, minden m√°s esetben 48 √≥r√°n bel√ľl t√°j√©koztatunk.


Panaszom van, kihez fordulhatok?
Panasz eset√©n megkeresheted √ľgyf√©lszolg√°latunkat. Ezen k√≠v√ľl a oldalon tal√°lhat√≥ telefonsz√°m(ok)on az √©tteremmel is besz√©lhetsz.


Mi√©rt √©rdemes minŇĎs√≠teni az √©ttermeket?
Az√©rt √©rdemes az √©ttermek szolg√°ltat√°s√°t minŇĎs√≠teni, mert √≠gy a k√∂z√∂ss√©g hiteles inform√°ci√≥kkal szolg√°lhat a t√∂bbi rendelŇĎ sz√°m√°ra. Itt k√ľl√∂n√∂sen hasznos lehet az √©telek √≠z√©nek √©s a kisz√°ll√≠t√°s idej√©nek √©rt√©kel√©se.


Törölni szeretném a profilomat
Nagyon sajn√°ljuk, hogy ha erre a d√∂nt√©sre jutott√°l, ha √ļgy √©rzed, hogy nem tudunk seg√≠teni a felmer√ľlt probl√©ma megold√°s√°ban, az ugyfelszolgalat@toolsite.eu c√≠men k√©rheted profilod t√∂rl√©s√©t. A k√©relmet 48 √≥r√°n bel√ľl feldolgozzuk √©s a v√©gleges t√∂rl√©s (bele√©rtve adott esetben a h√≠rlev√©lrŇĎl val√≥ teljes leiratkoz√°s) 2 munkanapon bel√ľl t√∂rt√©nik meg.
Gyakran Ismételt Kérdések
Close

Adatvédelem

A ToolSiTE Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja √ľgyfelei bizalmas inform√°ci√≥it, √©s minden esetben arra t√∂rekszik, hogy a felhaszn√°l√≥kra vonatkoz√≥ valamennyi adatot, t√©nyt √©s inform√°ci√≥t bizalmasan kezelje, √©s kiz√°r√≥lag saj√°t munk√°j√°hoz haszn√°lja fel azokat. A regisztr√°ci√≥hoz megadott inform√°ci√≥kat kiz√°r√≥lag az online rendel√©ssel kapcsolatosan haszn√°ljuk fel, harmadik f√©lnek nem adjuk √°t.

A l√°togat√°si adatok (IP c√≠m, idŇĎpont, lek√©rt oldal), melyeket a szerver√ľnk r√∂gz√≠t, egyed√ľl a v√°s√°rl√°si szok√°sok megismer√©s√©t szolg√°lj√°k, ezeket az inform√°ci√≥kat kiz√°r√≥lag statisztikai adatgyŇĪjt√©s c√©lj√°b√≥l haszn√°ljuk fel.

Az adatv√©delmi elvek kialak√≠t√°sakor k√ľl√∂n√∂s tekintettel vett√ľk figyelembe az 1992. √©vi LXIII. t√∂rv√©nyt a szem√©lyes adatok v√©delm√©rŇĎl √©s a k√∂z√©rdekŇĪ adatok nyilv√°noss√°g√°r√≥l, az 1998. √©vi VI. t√∂rv√©nyt az egy√©nek v√©delm√©rŇĎl a szem√©lyes adatok g√©pi feldolgoz√°sa sor√°n.

Adatvédelem